Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

Wensen omzetten in werkelijkheid


U kunt voor uitgebreidere informatie op de afbeeldingen klikken.

Betonlook Cementmortel Gladpleisteren
Glitter spachtelpoets latex spuiten Lijsten voor plafond
Marmerpleister Nieuwbouw Ornamenten
Parelmoerspachtelpoets Restauratie stucadoor stucadoors spachtelpoets
Scheuren in stucwerk stukwerk Schuurwerk stucadoor Verbouwen
Spack spuitwerk leem Waterschade stucadoor stukadoor

Restauratie Stucadoor Danny de Ruig heeft een breed assortiment dat bestaat uit verschillende stucstijlen/technieken, u kunt op een van de plaatjes drukken voor meer informatie.

Ieder mens wil iets ‘unieks.’ Elk stucwerk dat wij leveren is uniek. Wij als Hoofddorpse onderneming maken dan ook een uniek kunstwerk van uw huis aan de hand van uw wensen.

In de stijl die u aanspreekt: klassiek, modern of tijdloos. Door middel van verschillende stuctechnieken toe te passen is bijna alles te realiseren. Wij begeleiden u graag bij een passende keuze.

Verschillende stucstijlen/technieken:

Glad Pleisterwerk (glad stukwerk):
Onder pleisterwerk verstaat men het ‘vlak en strak’ maken van bestaande wanden en plafons met behulp van een dunne laag gipsmortel. Nadat de muren gepleisterd zijn, kunt u de muren naar eigen wens afwerken, of dat nu schilderen of behangen is.

Marmerpleister:
Marmerpleister staat ook bekend als ‘marmerstuc of Italiaans stuukmarmer.’ Marmerpleister is een zeer gladde afwerklaag die muren doet lijken alsof het echt marmer is. Marmerpleister kan is zeel veel kleuren worden aangebracht, het is dus eveneens mogelijk om het naar eigen wens te creëren.

Schuurwerk:
Het ‘schuur’-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Hierdoor heeft het stuukwerk een oneffen effect, waardoor het eindresultaat vanuit elk opzicht anders oogt.

Spachtelpoets:
Spachtelpoets heeft eveneens een oneffen effect. Het mengsel bestaat uit gebroken marmerkorrels en bindmiddel (lijm). De korrels zijn in verschillende grote verkrijgbaar en het is mogelijk om verschillende kleuren aan te brengen in het mengsel, dus het is mogelijk om bijna elk gewenste resultaat te realiseren.

Betonlook:
De betonlook is de nieuwste techniek op het gebied van stucen. Het is een vervanging van tegels, omdat het waterbestendig is. De betonlook wordt vaak in keukens en badkamers toegepast en is zeer exclusief, dus iets unieks.

Cementmortel:
Eveneens cementmortel is waterbestendig. Wat cementmortel uniek maakt is dat vele soorten kleuren kunnen worden aangebracht en dat het kan variëren van glad stuukwerk tot de ‘schuur’- techniek. Met cementmortel kunt u alle kanten op en iets unieks creëren.

Sier lijsten ornamenten:
Sier lijsten ornamenten geeft uw kamer net ‘iets extra’s.’ Een sierlijst kan worden aangebracht om zowel een moderne als een klassieke uitstraling te creëren. Ornamenten geeft uw kamer een klassieke uitstraling. Sierelementen zijn opvallend en op de achtergrond tegelijk en geeft uw kamer een’ luxe uitstraling’.

 

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor

Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755