Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

latex spuiten over nieuw stucwerk

Wilt u uw wand of plafond latex gespoten hebben?

Voor al uw schilderwerk en stukwerk kunt u bij ons terecht, wij werken met de juiste en de beste schilders en stucadoors met jarenlang vakmanschap.

Bij ons kunt u terecht om uw wanden en plafond te laten latex spuiten , en ook kunnen wij u een all-in prijs aanbieden voor het gladde stukwerk i.c.m  latex spuitwerk.

Een groot voordeel van latex spuiten is dat je een 100 procent strakke muur krijgt , zonder banen, strepen of kleurverschil , uw muren of plafonds laten latex spuiten is daarom zeker het overwegen waard.

De prijzen voor het latex spuiten inclusief afplakken zijn rond de 12,50 euro per vierkante meter, ook kunt u voor al uw schilderwerk bij ons terecht.

Uitsluitend word door Restauratie Stucadoor Danny de Ruig met de beste A-materialen gewerkt voor het mooiste eindresultaat.

Voor meerdere vragen of voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze stucadoors showroom gelegen aan de Jacobus spijkerdreef 208 te hoofddorp , daar kunnen wij uw wensen en ideeën bespreken en eventuele voorbeelden laten zien van onze werkzaamheden.

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor
Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755