Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

Nieuwbouw stucadoor


De nieuwbouw Stucadoor

Restauratie stucadoor Danny De Ruig is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen.Met speciale materialen beperken we namelijk de kans op scheuren dat komt omdat we met stucgaas werken dat maakt het scheuren van het stucwerk tot een minimum.

We bieden u vele mogelijkheden, van spachtelputz tot het gladstucwerk van plafond tot wand hier geven we 5 jaar garantie op zelfs op u nieuwbouw woning. Ook kunnen wij uw gehele nieuwbouwwoning – zowel wanden als plafonds scheurvrij maken door na afloop alle randen te kitten.

Een investering waar u jarenlang plezier van heeft waar geen scheuren in komen, of dat het stucwerk los kan gaan raken naar verloop van jaren. Maar ook prachtige streeploze wanden en plafonds waar u rechtstreeks over heen kan sausen, behangen of tegelen.

Kortom: wij verzorgen een super strak resultaat! waar geen Poolse stucadoor tegen op kan! Wilt u met ons in zee gaan vraag een vrijblijvende offerte aan zult zien dan onsen prijzen best mee zullen vallen.

Wilt u meer informatie over het stucadoren van nieuwbouw bel of mail restauratie stucadoor Danny De Ruig .

Restauratie stucadoor Danny De Ruig is uw stucadoor voor u nieuwbouw wonning.

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor

Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755