Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

De NOA Afbouwgarantie


De NOA Afbouwgarantie

Restauratie stucadoor Danny De Ruig hanteert als lid van NOA de NOA-Afbouwgarantie. Tegenwoordig nemen steeds meer mensen het heft in eigen handen en kiezen zelf welke stucadoor zonder tussen komst van aannemer ze in huis nemen. Dat kan erg voordelig uitvallen omdat er geen extra provisie gerekend wordt . Om van uw droomhuis geen nachtmerrie te maken neem altijd een noa vakman zoals restauratie stucadoor Danny De Ruig.

U kunt u niet zonder de zekerheid en garantie van een erkend vakman. Daarom ontwikkelde NOA de NOA-Afbouwgarantie. Een garantie die u precies die zekerheid biedt.

Om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en eisen van de particuliere markt zijn er nieuwe algemene consumentenvoorwaarden opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

met concrete afspraken, heldere offertes en het kwaliteits niveau vastgelegd.

De nieuwe Consumentenvoorwaarden, waarin de rechten van zowel de consument als afbouwbedrijf zijn vastgelegd.

zijn ontwikkeld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Een krachtige garantie dus die staat als een huis!

De NOA-Afbouwgarantie zet een streep door de kleine lettertjes.

Als u afspraken maakt met uw NOA vakman, dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Consumentenvoorwaarden vindt u overigens alle garanties overzichtelijk bij elkaar.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.

Heeft u meer vragen bel dan of mail naar

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor

Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755