Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

Parelmoer spachtelputz


Dit is het nieuwste op het spachtelpoets / spachtelputz gebied.

Een andere naam hiervoor is metallic spachtelpoets.
De marmer korrels zijn ingespoten met een glansende parelmoer verf.
De spachtel wanden glimmen helemaal, echt apart en zeer luxe.
Dit zul u niet snel tegen komen!
Helaas is het materiaal duurder dan gewone spachtelputz.
Het kan op elke gewenste kleur, ik kan u veel voorbeelden laten zien.

Spachtelputz / Spachtelpoets: wat is dat?

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Spachtelputz bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter. De marmerkorrels in spachtelputz zijn dus verkrijgbaar in meerderen groottes verkrijgbaar.

Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). Doordat spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met spachtelputz.

Spachtelputz Spachtelpoets is erg duurzaam en veel harder dan gipse wanden.

Bij spachtelputz bestaat de keuzevrijheid uit structuur en kleur en dat zorgt ervoor dat stukadoors uw wanden precies ‘passend’ kunnen maken bij de rest van uw interieur. Een ander voordeel van spachtelputz is dat het erg duurzaam is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten. Dit alles maakt spachtelputz een ideale wanddecoratie. Het aanbrengen van spachtelputz is echter arbeidsintensief werk en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor

Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755