Share


Tel: 023-5749407 Mob : 06-41922755

Laat u telefoon nummer achter en wij bellen u terug. DutchEnglish

Waar moet u op letten als u gaat verbouwen


Verbouwen

Voor : schilder, timmerman, loodgieter en tegelzetter vloerenlegger enz hoeft u niet ergens anders te gaan kijken, door mijn jarenlange ervaring heb ik contacten met uitstekende vaklui die echt hun vak verstaan!

Ik heb in de loop der jaren dat ik in de bouw werkzaam ben veel bouwvakkers ontmoet veel daarvan kunnen hun beroep erg goed, vakmannen maar een hoop die op een bouw of woningen rond lopen zijn beunhazen die vaak voor een prikkie u hele huis verbouwen vraag vaak niet hoe, en op het eind bent u duurder uit.

Neem bijvoorbeeld de  poolse stucadoors ? die zeggen dat ze alles kunnen loodgieter zijn ze de ene week en de andere week als daar veel werk in is is stucadoor of timmerman of zelfs elektricien terwijl het totaal andere beroepen zijn.

Ik heb zelf mijn op 1 vak gespecialiseerd, stucadoren en heb hiervoor 2 jaar timmeropleiding gedaan hierdoor kan ik bouw constructies veel beter zien en weet daarom ook waar ik over heen stuc (bevoorbeeld stucplaten) en dat het stucwerk goed blijft.

Ik vindt stucadoren veel leuker en heb daarna een stucadoors opleiding gevolgt eerst in beverwijk en doorgestroomt naar amsterdam ROC hier heb ik het vak geleerd van oudere stucadoors 60+- en ben daarom ook erg goed met lijsten ornamenten en oude technieken sinds kort volg ik nu ook de opleiding tot meester stucadoor.

Kortom: een contactpersoon waarmee  alle afspraken gemaakt kunnen worden waar u niets extra voor hoeft te betalen en u zelf niet al te veel hoeft te regelen en ik uw verbouwingszorgen grotendeels uit uw handen neemt.

Wilt u advies ?

Stucadoorsbedrijf Danny de Ruig uw Stucadoor

Telefoon
:
023-5749407
Mobiel
:
06-41922755